Leveringsvoorwaarden cursussen

Spelregels voor onze opleidingen, trainingen en workshops transitiereizen / de all inclusive wijk

Onze algemene voorwaarden zijn heel simpel: wij werken op basis van vertrouwen.

Toch is het voor iedereen fijn om voor de opleidingen, trainingen en workshops wat spelregels te benoemen:

Overeenkomst
De all inclusive wijk is een bij de Kamer van Koophandel geregistreerde handelsnaam van Transitiereizen VOF. Een overeenkomst met de all inclusive wijk geldt als een overeenkomst met Transitiereizen VOF.

Aanmelden
Je aanmelding is een feit als wij de betaling ontvangen hebben.

Afmelden
Je kunt je tot uiterlijk 7 weken voor de cursus afmelden. Je krijgt dan je geld terug.

Vervangen
Je kunt altijd iemand anders in jouw plaats sturen wanneer je toch verhinderd blijkt. De vervanging geldt voor de gehele cursusduur. Bij een driedaagse cursus kan je dus niet één dag iemand anders sturen. Dit zou de groepsdynamiek namelijk teveel verstoren.

Annuleren
Wanneer er zich onvoldoende cursisten aanmelden, kunnen wij tot twee weken voor de aanvangsdatum besluiten om een cursus, training of workshop te annuleren. Je krijgt je geld dan direct terug.

Privacy
Wij willen samenwerken op basis van een welgemeende relatie. Zodoende zullen wij persoonlijke informatie nooit eenzijdig gebruiken om ons eigenbelang te dienen. Tijdens de cursusdag vragen wij aan de deelnemers of wij foto’s mogen maken. Ons privacy beleid hebben wij beschreven in onze privacyverklaring op de websites www.deallinclusivewijk.nl en www.transitiereizen.nl.

Dieetwensen
Lunches zijn veggievriendelijk. Overige dieetwensen proberen wij waar mogelijk te honoreren. Wij zijn hierbij afhankelijk van de mogelijkheden van de locatie.